1. Disa, apo shumë njerëz presin që të tjerët të zgjedhin për ta ... dhe çfarë të tjerët zgjedhin për ta është gjithmonë një realitet i pakëndshëm i quajtur nënështrim, ju mund ta quani atë dhe  skllavëri. ...
Albert
800px×1200px › Public Image
  • Make your own images ›
You may like