1. Jam nje avokat une besoj ne një proces të rregullt Besoj ne drejtësi dhe paanësi këto vlera kanë rëndësi të madhe për mua Mohammed ElBaradei
Ardex 313
1200px×630px › Public Image
Ardex 313 1 month ago

12

  • Make your own images ›
You may like